Diákként enni

A Maribori Egyetem kétségtelen egyik legjobb ellátási területe a diákkuponok.

Ahelyett, hogy menzát tartana fent, ahol kevés a választási lehetőség, a város több éttermével leszerződve kuponokat biztosít hallgatóinak. Így aztán mindenki kénye-kedves szerint válogathat, éppen milyen ebédre vagy akár vacsorára vágyik.

Használatához természetesen szükséges igazolni, hogy az ember az egyetem hallgatója, illetve szüksége van az okostelefonjára. A google áruházából elérhető az alkalmazás, ami biztosítja a lehetőséget.

screenshot_20190306-205914_prehrana.jpg

Az alkalmazás ugyan szlovén nyelvű, de egyszerű kezelni. A lenti, telefon gombra nyomva azonosítja be az étterem terminálja a telefont és a hozzá tartozó hallgatót. Csak igazolvánnyal együtt használható.

Az alkalmazás ezen kívül tartalmazza a lehetséges éttermek listáját és adatait. 

screenshot_20190306-205920_prehrana.jpg

A kuponok 4 óránként használhatók és egy hónapban 40 darab áll rendelkezésre. A diákmenük 0,3-5 euró között érehetők el általában, ami igazán kedvezményes ár egy menüért. Ezek sokszor nem csak a főételt tartalmazzák, hanem levest, valamilyen salátát vagy gyümölcsöt mellé.

Számos étterem kínálatát nyílik lehetőség kipróbálni, ezeket az alkalmazásban lehetőség nyílik szűkíteni is. Alapvetően a legközelebbi éttermeket listázza, de más rendszerezés is beállítható.